Къде да направя своята резервация?

Стъпка 1: Разгледайте различните видове ценови предложения обявени на сайта на Интерхотел Сандански в Специални предложения Описанията на помещенията в Настаняване.

Стъпка 2: Влезте в модула он-лайн резервации. Можете да работите на български, английски или руски. Езикът се сменя в горния ляв ъгъл на екрана.

Стъпка 3: Изберете желаните от Вас дати за настаняване и напускане на хотела, брой нощувки, брой гости и натиснете ТЪРСЕНЕ. Ако желаете да резервирате повече от едно помещение, направете и платете резервациите една по една.

Как да избера подходящо помещение?

За улеснение Ви представяме капацитетите на помещенията според политиката на хотела:

ДВОЙНА СТАЯ

(Стандарт или Лукс)

2 възрастни

+ 1 дете до 15.99г.

+ 1 дете до 3.99г.

* В стаята има възможност за настаняване на две редовни легла и 1 бр. разтегателно легло или 1 бр. бебешка кошара.

СТУДИО

3 възрастни

+ 1 дете до 11.99г.

+ 1 дете до 3.99г.

* В студио има възможност за настаняване на две редовни легла, 1 бр. разтегателен диван и 1 бр. бебешка кошара.
АПАРТАМЕНТ ЛУКС

3 възрастни

+ 1 дете до 11.99г.

+ 1 дете до 3.99г.

* В апартамент Лукс има възможност за настаняване на две редовни легла, 1 бр. разтегателен диван и 1 бр. бебешка кошара.
ФАМИЛЕН АПАРТАМЕНТ

3 възрастни

+ 1 дете до 15.99г.

+ 1 дете до 3.99г.

* Във Фамилния апартамент има възможност за настаняване на три редовни легла, 1 бр. разтегателен диван и 1 бр. бебешка кошара.

Политика за деца:

  • Дете под 3.99 години отразява като БЕБЕ в резервацията и се настанява БЕЗПЛАТНО.
  • Дете на възраст от 4 години до 11.99 години се отбелязва като ДЕТЕ и ползва намаление.
  • Гост, навършил 12 години към датата на настаняване, се посочва като ВЪЗРАСТЕН.

Стъпка 4: След като изберете желания тип помещение, натиснете РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА.

Стъпка 5: Прочетете и приемете ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ и натиснете ПОТВЪРДИ. В ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ има допълнителна информация, която може да Ви бъде полезна при последната стъпка за резервация – плащане с кредитна/дебитна карта.

Как да се регистрирам?

  • "Ако за първи път използвате системата ни за онлайн резервации, изберете РЕГИСТРИРАЙ СЕ. Моля, да въведете коректно имената си, както са по лична карта.
  • Ако сте наши редовни гости и се регистрирате за първи път, е много вероятно Вашият имейл адрес да е вече въведен в системата ни и да Ви излезе съобщение, че сте вече регистрирани. В този случай, можете да се свържете с нас за съдействие.
  • Ако вече сте регистрирани, въведете потребителското си име и парола и натиснете ВЛЕЗ.

Как да платя резервацията си?

След като потвърдите детайлите на резервацията си, ще се отвори екран за плащане с банкова карта. Попълнете внимателно данните от картата и натиснете ПЛАЩАНЕ.

  • За да можете да използвате дебитна карта за онлайн разплащания, е необходимо да активирате тази услуга и да получите Вашият секретен код, който да попълвате в онлайн разплащанията си.
  • При карти, изискващи допълнителна 3-D автентикация - Verified by VISA или MasterCard SecureCode, се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация.
  • Ако транзакцията не е успешна, опитайте отново, като внимателно въведете данните от Вашата карта. При повторен отказ, опитайте плащане с друга карта.

Резервационен номер и бланка за потвърждение. След като плащането мине успешно, на екран ще излезе файл: „Потвърждение на резервация №…“. Добре е да разпечатите или запаметите файла, за да го имате за справка, или си запишете номера на резервацията.
За да запаметите потвърждението, натиснете бутонът с три точки в горния десен ъгъл на екрана. След това натиснете Save /Запамети/. Изберете опцията Save as PDF и отново SAVE.

Вход за клиенти. Можете да проверите параметрите на резервациите си като натиснете бутонът ВХОД ЗА КЛИЕНТИ. Въведете потребителското си име и парола, след което натиснете МОЯТ АКАУНТ. На екран се отваря ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОФИЛА. Резервациите си можете да прегледате като натиснете РЕЗЕРВАЦИИ.

Фактура. Можете да получите фактура на фирма, ако ни изпратите данните на фирмата /наименование, БУЛСТАТ,  адрес и МОЛ/ на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Имайте в предвид, че няма да можем да Ви издадем фактура на фирма, ако не получим фирмени данни в деня   на плащането. Не забравяйте да ни напишете и номера на резервацията си.

Можете да се свържете с Отдел Резервации на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на телефон: +359 746 31165.