Сряда, 25 Ноември 2020 13:46

Интерхотел Сандански продължава да посреща своите гости!

Интерхотел Сандански продължава да посреща своите гости!

Интерхотел Сандански продължава да посреща своите гости! 

Ние в Интерхотел Сандански се стараем да гарантираме спокойствие на нашите гости и партньори, предлагайки им един гарантирано качествен, съчетан с емоционално преживяване и скъпи спомени, продукт. В условия на COVID – 19, ние сме предприели редица мерки, които да осигурят спокойствието и сигурността на нашите гости, служители и партньори.
Интерхотел Сандански спазва изцяло препоръките на Националния оперативен щаб, СЗО, Министерство на здравеопазването, Указанията за функциониране на местата за настаняване и заведения за хранене и развлечения в условията на пандемия, утвърдени от Министерство на туризма, за да гарантира безопасността по време на ваканцията Ви.

Във връзка с последната заповед на Министъра на здравеопазването, бихме желали да Ви информираме, че изхранването от 28-ми ноември ще бъде организирано тип рум сервиз. СПА центърът и басейните на хотела ще продължат да функционират, с изключение на бар басейна и фитнес залата.

ВАШАТА БЕЗОПАСНА ПОЧИВКА е НАШАТА МИСИЯ!

За резервации - 0746/31165 или e-mai: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.